Автор: Вербіна Анна Миколаївна, ЗДО №8 «Ластівка»
Мета: збагачувати знання дітей про українську
кухню, основні традиційні українські страви, продукти, які необхідні для їх
приготування; розвивати мислення, увагу, пам’ять, зв'язне мовлення; виховувати ціннісне
ставлення до традицій українського народу.
Інструкція. Кожна країна у світі має свої
національні страви, відомі страви України: борщ, вареники, галушки, куліш,
пампушки, голубці.
Розгляньте картинки й оберіть
продукти, які потрібні, щоб приготувати українські страви, всі зайві продукти
складіть у кошик. Коли закінчите гру – натисніть позначку.
«Готуємо голубці» |
|
«Готуємо пампушки» |
|
«Готуємо гарбузову кашу» |
|
«Готуємо галушки» |
|
«Українські національні страви» |