понеділок, 5 липня 2021 р.

"Як їжачок у лісі музику шукав"

 Кандибка Людмила Олександрівна  керівник музичний

 Покровський район, Гродівська ТГ Новоекономічний ЗДО№11 “Сонечко” Гродівської селищної ради Покровського району Донецької області


Відомості про відеоматеріал : музичне заняття з використанням саморобних музичних інструментів з покидькового матеріалу .

Музична діяльність дошкільнят має велике значення в музичному, емоційному та пізнавальному  розвитку дітей . За допомогою гри на музичних інструментах у дітей розвивається почуття ритму, увага , творче музичне імпровізування. Використовуючи казкові сюжети у поєднанні з музичним оформленням,  дорослий дає поштовх до розвитку дитячої творчої уяви.

 Основний вид  музичної діяльності : музикування на саморобних музичних інструментах з покидькового матеріалу.

 Очікуваний результат: закріпити   уміння співати природнім голосом  коротеньки співаночки , формувати почуття ритму,  заохочувати до  самостійного  імпровізування та супроводу  музики грою на саморобних інструментах (барабан, різноманітні шуршалки, тріскачки), видобування  звуків з предметів природи (шишки, пеньочки, гілочки) , розвивати слухову   увагу  та уяву,  здатність диференціювати звуки природи та створювати з них музичний зміст, виховувати  любов до природи, милування нею та бажання піклуватися і берегти .